1.Hei og Velkommen

Ja, hvor skal man starte?
Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv mange ganger det siste året – hvor begynner jeg?

For et år siden var jeg i full jobb på en ungdomsskole i byen, et arbeidssted jeg har vært i 21 år, et yrke jeg trivdes godt med og trodde jeg skulle ha til pensjonsalder. Men plutselig var jeg ferdig, det sa stopp og nå er jeg uten jobb, arbeidsledig på et vis. Det var da ikke en del av planen?

Jeg bor i Sandefjord sammen med Marius, Linus og Hilde. Vi bor på Alonso.
Jeg er utdannet lærer og elsker hagepussel, er kreativ og glad i musikk.
Marius er lærer og elsker ballspill, er selvlært snekker og handyman de lux.
Linus er 15 år og spiller håndball, er supersosial og glad i dyr.
Hilde er freelance musiker og elsker kreative prosjekter, er supersanger og liker å ommøblere. Hilde er min søster.

Som en hobby har vi drevet Alonsohuset i fem år, så selv om jeg er arbeidsledig, er jeg langt fra uten arbeid. Alonsohuset var i utgangspunktet tenkt som en åpen hage med en liten hyggebutikk. Her skulle vi inspirere andre til å grave i egen hage, møte fine folk og sette fokus på gjenbruk og kortreist.
Gjennom årene har det blitt mye mer enn vi hadde tenkt. Nå har vi i tillegg konserter, selskap og andre koselige happenings på tunet. Dette kunne jeg tenke meg å dele, også i ord og bilder gjennom denne bloggen.

Så da er det vel bare å sette i gang, jeg har allerede noen fine temaer på blokka.
Jeg vet nok ikke helt hva dette skal bli eller hva det skal føre til, men det gjør ikke noe. Det jeg vet er at jeg vil skrive om dette huset, alle prosjektene, alle skrittene, folkene og mulighetene og drømmene vi har her. Dette skal bli en slags minneblogg for oss som bor her, til min sønn og til de som ønsker å lese. Velkommen skal du være!

Hilde, Marius og meg

Legg igjen en kommentar