Hilde både synger, spiller piano og skriver låter. For noen år siden skrev hun en tekst om fine folk, rause, snille, blide, positive, gode folk. Den får du kanskje hørt på en konsert her engang?

Vi har mange fine folk rundt oss! Noen av dem har vi kjent lenge, hatt dem med oss et helt liv. Folk vi har delt oppturer og nedturer med, folk vi har spart opp en felles bank av historie og gode minner med. Andre er nyere bekjentskaper som har kommet vår vei og blitt gode venner.

Heldige vi!

Hva skulle vi gjort uten alle våre gode støttespillere? De folka som alltid stiller opp, sjeldent sier nei og som backer og heier og er uvurderlige!

Flere flotte skal vi hilse på her..

Jeg henger her sammen med fine folk...
✔️Mamma
Mamma kommer ganske presis ti på tolv på våre åpningsdager, med kurvene sine fulle av noe sydd, noen bruktfunn, matpakke og matavfallet til komposten. Hun er blitt spesialist på sveler, for etter fem år bak takka på tunet er de på sitt beste.
Mamma syr de fineste puter av gamle filleryer, mamma har lært meg å pjone, mamma hekler, mamma raker og sjauer i hagen, mamma er staudedame, mamma finner de fineste småmøbler på brukten, mamma sier stort sett alltid ja!
Det er mamma som har overoppsynet med  renovasjon på tomta. Hun er bittelitt allergisk mot at rot ligger slengt, og sørger for alt søppel havner på riktig sted, flasker blir pantet og hun er stadig innom Kastet med diverse overflødig. 
Mamma har heiet og klappet og skrytt og hjulpet til hele veien, hun er vår cheerleader, mangler bare bonboner. En slik mor/mormor i livet skull’ alle ha – verdens beste!
✔️Henriette
Henriette, vår gode venninne, har vært med oss siden starten. Hun jobber som lærer, bor på Haukerød og er Leonard Cohen blodfan. Stilig, vakker og opptatt av estetikk. Fnisete, barnslig og lettlurt. Dagdrømmer. Singel, uten at noen av oss skjønner helt hvorfor. Henriette kommer ofte svinsende over tunet i kjole, funnet på brukten, noe vintage, stilig, som poppet ut fra en annen tid – hun elsker kjoler.
Henriette er multikunstner. Hun synger, maler,  kokkelerer og pynter de fineste kaker, alt med sjel og kjærlighet. Hun inviterer på spektakulære gourmet kvelder, Cohenprosjektet har blitt spilt på mange vestfoldscener og vært på tur i Italia, Henriette er skikkelig tøff!
Her hos oss stiller hun opp når som helst. Hun baker, lager mat, opptrer, arrangerer teselskap, står i baren, ordner billetter, handler brukt og heier på oss, en ekte potet! Evig takknemlig!
✔️Torkil
Vår gode venn, Torkil Myhre, kommer og besøker oss i sin sjarmige 2CV; hvit, nostalgisk – ofte med et nybakt surdeigsbrød under et kjøkkenhåndkle, noen ganger med gitarkassa i hånda – da vet vi det blir klimpring på tunet, taffel av vakre sommerviser; Ida, Smile, Krøderbanen og folk blir sittende og nyte. Torkil stiller alltid opp som husgitarist når Hilde trenger komp.
Torkil er en historieforteller – han har søte små anekdoter, beretninger og betraktninger om livet, han byr på vittigheter, forteller vitser og kan ha en artig limerick på lur.
Han inviterer oss på de beste kveldsmåltider og han har alltid på seg sitt lune smil. Vi digger deg!
✔️Eldar
En stille kar ruslet inn på tunet vårt for noen år siden, vi visste hvem han var, visste han var spillemann og skolemann, men kjente ham ikke godt.
Jeg tenkte kanskje å klimpre litt på tunet kanskje..? Jo, værsågod, så hyggelig! Tenkte kanskje å dra med meg Medborgarna..tenkte kanskje å holde veldedighetskonsert for dere..tenkte kanskje hesteskokastebane på tomta? Det kan dra med seg no’ fint..?
Eldar Kyrkjebø traff oss alle med sitt lune vesen og fine personlighet. Han er et rivjern, et lokomotiv, en som liker å gjøre, tilsynelatende helt uten stress, rolig, en ting av gangen. Han sprer noe godt rundt seg. Han er raus. Og han er et BRA menneske.
Tusen takk, Eldar, for ditt engasjement i oss, det er rørende fint!
✔️Hjelpekorpset
Vi har et fantastisk arsenal av nydelige folk i vår dugnadsgjeng – gode vennner, jafolk, tariettakfolk..
Hva skulle vi gjort uten
⭐️Kristian 
⭐️Merethe 
⭐️Siv 
⭐️Helle 
⭐️HildeKristin
⭐️Øyvind 
⭐️Kjersti og hele hyttehurven 
som bare flyter rundt og vet akkurat hva som trengs når det er som travlest her på tunet..når konsertgjester siver inn..når noe går tomt..når noe må handles i en fei..når det er bomba på kjøkkenet..når burgerkroken må ryddes..
Vi setter STOR pris på dere!
Vi tar av oss hatten!
Vi som holder til her på Alonso kjenner på stor takknemlighet over å ha så mange fine folk rundt oss, og vi er så glade for at dere skviser inn litt tid til å henge med oss her ute på Helgerød!
Heldige oss..
 
 
 
Christine oktober 23
På vegne av hele Alonsogjengen 

Det er langt mellom venner

Det er langt mellom venner
Mellom venner står mange bekjentskaper 

Og mye snakk. 


Venner ligger som små lysende stuer 

Langt borte i fjellmørket.
Du kan ikke ta feil av dem.
Kolbein Falkeid

Legg igjen en kommentar