Det skal bli lettere å gjøre bærekraftige valg.
Det skal bli lettere å handle miljøvennlig.
Det skal bli lettere å finne info om gode, grønne alternativ.
Hurra!
En av de som skal prøve å hjelpe oss å samle alle disse trådene og gi oss en plattform som er lett å bruke, er Focus Together. Vi er glad for at Anna Wenche Karlsson fra Focus Together tok kontakt med oss på Alonsohuset og gjorde oss oppmerksom på dette tilbudet. Focus Together er et tiltak i vår ånd. Anna Wenche er i år nominert til idéprisen under årets Gründerfestival i Gründeruka denne uka. Heia, Anna Wenche:)
Focus Together ønsker å øke fokus på bærekraft og å engasjere til handling gjennom en samarbeidsplattform, en app. Denne appen skal gjøre det enklere å ta ressursbevisste valg. Ved å bruke appen er du bare et tastetrykk unna bærekraftige produkter, tjenester og «grønne» aktiviteter i ditt nærmiljø. Overgangen til en grønnere livsstil krever tid og innsats, så Focus Together appen vil hjelpe oss å gjøre det lettere og gøyere å velge grønt.
Focus Together er ment som en plattform hvor næringsliv, kommune, organisasjoner og folket kan komme sammen og jobbe for å løse klima- og naturkrisen. Focus Together engasjerer seg synlig i kampen mot plast, plastposer og engangsmateriell, i kampen for gjenbruk og redsesign av tekstil og i mange andre viktige miljøtemaer, følg gjerne aktiviteten på Instagram @focustogether
Bevissthet og kunnskap er en viktig ingrediens for å endre vaner. Om vi i tillegg gjør endringene sammen, gir det større sannsynlighet for varig endring! Dette er virkelig et viktig fokus, vi trenger slike initiativ og tiltak!
Bildet over fant jeg på @earthlyeducation – der finnes det masse inspirasjon..
Brenner du for en mer bærekraftig verden der vi samhandler om å skape et godt sted å leve i dag – og for kommende generasjoner? Da kan du ta en titt på Focus Together – Om alle gjør litt, så får vi til mye! og du kan laste ned appen..
Focus Together – en app for fremtiden!
 
Christine november 23

Legg igjen en kommentar