Ja, så heldige var vi, at da Ulabrand Båtforening,  innerst i Sandefjordsfjorden, skulle bytte tak, fikk vi det gamle, patinerte, grønnskjoldete bølgeblikket som skulle fjernes og kastes. Snekkeren som gjorde jobben på Ulabrand visste at vi er skrotnisser og at dette kunne være noe for oss..hurra! Og tusen takk, Espen!
De bølgeblikkplatene har vi fått utrolig mye ut av! Gratis “søppel” har blitt til
✔️tak over baren
✔️tak over Hildes uteplass
✔️tak over lappekroken
✔️tak foran butikken
✔️vegg og tak til båtskjulet
✔️tak over utemøbellager
✔️kledning på to vegger i butikken
✔️rustikk julepynt
Det var helt tilfeldig at Marius skulle skråskjære et av bølgeblikkene til en vegg inne i butikken og trekanten som lå igjen formet et perfekt, unikt juletre. Han skar og pusset noen til og så enda noen til og satt fot på noen, lagde oppheng på noen, lagde noen sirkler og vipps så ble diverse julepynt plassert rundt i butikken. Det er stor interesse for disse trærne:)
Wow! Så flaks at du tenkte på oss, Espen:)
Vil du se dette vakre søppelet, er det bare å ta turen innom oss i våre åpningstider. Kommer du i førjulstiden, kan du til og med få med deg en liten bit hjem..
Følg oss gjerne på Instagram/Facebook @alonsohuset
Christine desember 23

Legg igjen en kommentar